Afbeelding
Promotieartikelen

Aanstekers bedrukken

12 maart 2020 om 17:29 Partnercontent

In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over aanstekers bedrukken. Waar kun je terecht en hoe plaats je een bestelling?

Aanstekers bedrukken
Wil je jouw relaties verrassen met een effectief promotieartikel? Kies er dan voor om aanstekers te bedrukken met jouw logo of een leuke tekst. Hier trek je gegarandeerd de aandacht mee! Aanstekers zijn hartstikke handig om op zak te hebben, zelfs voor niet-rokers. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aansteken van kaarsen, een barbecue of vuurkorf?

Aanstekers bestellen
Voor het bestellen van aanstekers met jouw logo, tekst of website kun je online terecht bij heel veel partijen. Wil je zeker weten dat je kiest voor kwaliteit en wil je ook nog eens een ruime keuze hebben uit het aanbod? Dan is het een idee om te kiezen voor Maxilia. Bij deze partij vind je een ruim aanbod aanstekers die je naar eigen wens kunt ontwerpen. Het bestellen van aanstekers met logo is heeleenvoudig. Bepaal welke kleur je graag wenst en bepaal het aantal stuks dat je wilt bestellen. Als je dit allemaal hebt aangegeven dan is het tijd voor het leukste onderdeel: het ontwerpen. Ontwerpen In de ontwerpfase is het tijd om te bepalen waar je het logo of de tekst wilt hebben. Upload jouw ontwerp en bepaal de grootte. Het is natuurlijk altijd spannend of jouw ontwerp er mooi uit komt te zien. Om hier zeker van te zijn is het een aanrader om een digitaal drukvoorbeeld aan te vragen. Deze stuurt Maxilia je op schaal toe. Op deze manier weet je precies hoe de door jouw ontworpen aansteker eruit komt te zien. Een bestelling is hierna nog te wijzigen of annuleren. Na akkoord op het drukproces kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Meer weten over aanstekers bedrukken?
Wil je ook graag aanstekers bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Maxilia. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Maxilia. Zij staan voor je klaar en geven je advies zodat je een juiste bestelling plaatst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie