Afbeelding
Bidon

Bidons bedrukken

12 maart 2020 om 17:46 Partnercontent

Bidons bedrukken om te geven aan je relaties? Wij geven je wat handige tips zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan.

Bidons bedrukken
Wil je een origineel en tevens effectief promotieartikel geven aan je relaties? Dan is het een idee om bidons te bedrukken. Bidons zijn musthaves die je kunt gebruiken tijdens het sporten. In de sportschool, op het voetbalveld of op de tennisbaan: er zijn hier altijd genoeg mensen. Daarom is dit de ideale plek om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen aan de hand van een bedrukte bidon met het logo van jouw bedrijf. In deze blog leggen we je precies uit wat je moet weten over het bedrukken van bidons.

Welke bidons kun je bedrukken?
Bij Maxilia vind je een ruim aanbod bidons die je kunt laten bedrukken. Je kunt kiezen uit voordelige bidons, maar ook kun je gaan voor de luxere variant gemaakt van bijvoorbeeld metaal. Vind je het milieu erg belangrijk? Dan kun je zelfs kiezen voor eco bidons. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? En
in welke kleur wens je de bidon? Maak gebruik van de handige filteroptie en vind zo snel waar je naar op zoek bent. Geef daarbij aan hoeveel bidons je wenst en plaats vandaag nog jouw bestelling.

Bidon ontwerpen
Heb je eenmaal een keuze gemaakt uit de diverse mogelijkheden? Dan is het tijd om een bidon te ontwerpen. Plaats je eigen logo of een leuke tekst op de bidon op de plek en in de grootte die jij wenst. Hierna kun je eventueel een drukvoorbeeld aanvragen, zodat je op schaal kunt zien hoe het
eindresultaat eruitziet. Ga je hier akkoord mee? Dan gaat Maxilia voor jou aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken.

Meer weten over bidons bedrukken?
Wil je ook graag bidons bedrukken bij Maxilia? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de specialisten van Maxilia. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste aankoop verricht!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie