Afbeelding
Foto: Michal Jarmoluk via Pixabay

Koop een korte werkbroek bij Bevazet!

10 mei 2023 om 07:39 Partnercontent

Stel u eens voor: het is een bloedhete zomerdag en het liefst zou u lekker aan het strand liggen. Het is er in ieder geval wel het weer naar, maar helaas… U moet vandaag aan het werk! Maar ja, dat doet u natuurlijk niet in een lange overall of warme werktrui. Op dit soort dagen is het de korte werkbroek die uitkomst biedt. Deze broek is namelijk gemaakt door professionals, voor professionals. Hierdoor voldoet hij aan alle voorwaarden van een degelijke werkbroek, en is tegelijk ook lekker kort. Zo heeft u geen last van de hitte en kunt u goed doorwerken zonder dat de werkkleding u in de weg zit! Door te kiezen voor een korte werkbroek van Bevazet, weet u zeker dat aan al uw wensen wordt voldaan en heeft u de broek ruim op tijd in huis voor de zomer.

Voorkom oververhitting!

Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn. In Nederland hebben we de laatste jaren al gemerkt dat onze zomers steeds heter en droger worden. Soms hebben we wekenlang geen regen of lopen de temperaturen wel op tot bijna 40 graden! Juist omdat we deze temperaturen niet helemaal gewend zijn, zit het gevaar van oververhitting in een klein hoekje. Vaak komt het door een combinatie van factoren zoals te weinig water drinken, te warme kleding of het niet op tijd opzoeken van schaduw. Zeker wanneer u druk aan het werk bent, is het makkelijk om een van deze voorzorgsmaatregelen te vergeten. Ga daarom verhitting alvast tegen bij de basis en pas uw kleren erop aan. Door te kiezen voor een korte werkbroek, houdt u het lekker koel!

Waarom een werkbroek?

U vraagt zich misschien af waarom u niet gewoon een normale korte broek uit de kast kunt trekken. Hoewel dat natuurlijk een optie is, achten wij het toch verstandiger om te kiezen voor een echte werkbroek. Werkbroeken zijn er namelijk voor gemaakt om ander soort omstandigheden te doorstaan, ten opzichte van normale kleding. Dit houdt in dat werkkleding vaak gemaakt is van stoffen die duurzamer en steviger zijn, waardoor ze langer meegaan. Slijtage is minder snel een probleem en de stof beschermt de drager tegen invloeden van buitenaf. Ook heeft een korte werkbroek vaak grotere, of zelfs meer, zakken dan een gewone broek. En daarmee zeer geschikt is om gereedschap in mee te dragen.

Werk veiliger!

Omdat een werkbroek dus gemaakt is van steviger materiaal, is de drager beter beschermd tegen de buitenwereld. Een kras of een haal van gereedschap zal minder snel door de stof heen dringen, net zoals vonken van een lasapparaat of bijtende stoffen van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Dat maakt een werkbroek dus ook meteen een stuk veiliger. Een ongeluk kan zelfs de beste overkomen, maar hoeft door onze werkbroek niet meteen een verwonding te betekenen. Door te kiezen voor een goede werkbroek, zorgt u voor extra veiligheid op het werk en hoeft u zich minder zorgen te maken om beschadigingen, ook wanneer het een korte werkbroek betreft.

Waarom kiezen voor Bevazet?

Bedrijfskleding aanschaffen kan een flinke uitdaging lijken, zeker wanneer het gaat om grote aantallen. Het is daarom wel zo fijn dat het bedrijf waar u de kleding afneemt met u meedenkt en enige ervaring heeft in het leveren van werkkleding. Een bedrijf als Bevazet kan dat zonder problemen, omdat wij gewend zijn om bedrijven volledig te ontzorgen! Of het nu gaat om een enkele werktrui of om een volledige kledinglijn. Wij zijn al sinds 1983 gespecialiseerd in kleding voor bedrijven en hebben dus alles al wel een keer voorbij zien komen. Bij ons weet u daarom zeker dat wij u van ontwerp tot bezorging kunnen helpen. Kom daarom vooral eens langs in onze showroom of kom bij ons op kantoor eens op gesprek. Dan kunnen we samen doornemen wat de mogelijkheden zijn.

Kies voor een volledige kledinglijn

Wilt u naast een korte werkbroek ook normale werkbroeken bestellen of misschien zelfs een volledige kledinglijn? Ook dat kan bij Bevazet! Wij hebben een erg ruim assortiment aan werkkleding, variërend van broeken, jassen en truien tot overalls en schoenen. Wat voor soort kleding ook bij uw wensen past, Bevazet heeft het in het assortiment. Bekijk daarom eens onze website voor het volledige overzicht en doe inspiratie op voor welke soorten kleding het beste bij uw bedrijf passen.

Bereid uw bedrijf voor op de zomermaanden!

De zomer komt er al gauw aan en dat betekent dat de korte werkbroeken weer een stuk populairder zullen worden. Voorkom daarom dat u te laat bent met bestellen! Het is verstandig om uw bedrijf tijdig voor te bereiden op de komst van de hete maanden, door nu al te investeren in korte werkbroeken. Dan is er nog genoeg tijd over om deze te personaliseren, te laten bedrukken of te laten passen door uw medewerkers. Laat de korte werkbroeken daarom niet liggen en investeer nu al in een zomer waarin u en uw werknemers aangenaam door kunnen werken, ook tijdens een hittegolf!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie