Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als woonstraat.
Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als woonstraat. Google Streetview

Definitief ontwerp Stationsstraat vastgesteld

22 juli 2020 om 07:30 Verkeer en vervoer

PUTTEN Het Puttense college van burgemeester en wethouders heeft vorige week dinsdag het definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Stationsstraat vastgesteld. Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als woonstraat. Hier geldt een maximumsnelheid van 30 km/u. Het gedeelte tussen de Mennestraat en de Industrieweg wordt ingericht als ontsluitingsweg met een maximumsnelheid van 50 km/u.

Op basis van de ingediende zienswijzen is het ontwerp op detailniveau aangepast, meldt de gemeente. De basis van het ontwerp is onveranderd gebleven. Na de zomer wordt een uitvoeringskrediet aangevraagd bij de gemeenteraad.

TEKENINGEN Op de gemeentewebsite is het volledige besluit, inclusief de tekeningen, in te zien. Daarnaast kan er telefonisch een afspraak gemaakt worden om de stukken in het gemeentehuis te bekijken.

PLANNING De nutsbedrijven zijn onlangs gestart met het vervangen van kabels en leidingen. Na de bouwvak gaan zij daarmee verder. De herinrichting van de Stationsstraat zelf start volgens de huidige planning in maart 2021. 

De meningen over de herinrichting van de Stationsstraat bleken eerder nog sterk verdeeld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie