Tapasbar Fuego
Tapasbar Fuego Tapasbar Fuego

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei op 31 januari in Harderwijk

18 januari 2023 om 09:59 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op dinsdag 31 januari te gast bij Tapasbar Fuego in Harderwijk. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (max 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Bites & Business Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events en scroll naar het diner op 31 januari in Harderwijk. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt ontmoeten je graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie