Brasserie de Vuurtoren
Brasserie de Vuurtoren Brasserie de Vuurtoren

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei dineert op donderdag 29 juni in Nijkerk

30 mei 2023 om 18:04 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op donderdag 29 juni te gast bij Brasserie de Vuurtoren in Nijkerk. Een mooie locatie aan het water en haventje, met een apart buitenterras voor ons netwerk. De opzet van de avond is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

 

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (max 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Bites & Business Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events en scroll naar het diner op 29 juni in Nijkerk. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt ontmoeten je graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl

Brasserie de Vuurtoren
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie