Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V. viert dit jaar haar 50-jarig jubileum.
Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V. viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Foto: Creative Mind by Ilse

Aannemersbedrijf M. Vierwind BV bestaat 50 jaar en viert dat jubileum met personeel en relaties

22 september 2023 om 08:30 Zakelijk

PUTTEN Aannemersbedrijf M. Vierwind BV uit Putten bestond op 6 augustus jl. 50 jaar. In het voorjaar van 2024 wordt dit jubileum gevierd met het personeel en later dat jaar met alle zakelijke relaties.

Vijftig jaar geleden begon Rien Vierwind (1952-2015) als meubelmaker zijn eigen bedrijf. Inmiddels is dit aannemersbedrijf uitgegroeid tot 20 medewerkers en zijn er al ruim 600 bouwwerken en ontelbare uit- en verbouwingen gerealiseerd. „Hierbij willen we onze klanten bedanken voor de mooie opdrachten en het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren”, vertelt Gerben Vierwind, bedrijfsleider sinds 2015.

TIMMERFABRIEK

Aannemersbedrijf M. Vierwind BV heeft alles in eigen beheer. „Wat ons uniek maakt is dat we een eigen timmerfabriek hebben, waar we onze eigen kozijnen en trappen maken van duurzaam hout. Naast timmermannen hebben we ook eigen metselploegen. Dit zorgt voor flexibiliteit, dat er efficiënt wordt samengewerkt en het waarborgt de kwaliteit. We schakelen onderaannemers in zoals de elektricien, de loodgieter en de stukadoor en regelen alles tot en met het energielabel aan toe.”

Aannemersbedrijf M. Vierwind BV bouwt niet alleen, maar is een ontwikkelende bouwer. „Zo kunnen we klanten bijstaan en begeleiden in een vastgoedontwikkeling.”

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Het Puttense aannemersbedrijf richt zich vooral op de bouw van particuliere vrijstaande woningen (bungalowbouw) en kleine tot grote verbouwingen, met name in Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en Zeewolde. „In de ontwerpfase luisteren we naar de wensen van de klant en kijken samen naar de mogelijkheden binnen het budget. Zo krijgen we de kosten helder. Tijdens dit proces kunnen we zelf schetsen en tekeningen maken. Indien gewenst, schakelen we een architect in. Deze gesprekken vinden bij ons op kantoor plaats, maar ook bij de klanten thuis. Kortom: we ontzorgen onze klanten graag volledig, van vergunningaanvraag tot het moment dat zij zelf van hun woning kunnen genieten, want dan is ons werk geslaagd.”Aannemersbedrijf M. Vierwind BV Halvinkhuizerweg 29 3882 BE Putten Tel: 0341-354295 www.vierwind.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie