PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Putten

SDC Putten verlaat districtsbeker, late goal tegen haalt glans van basisdebuut keeper Bart de Graaf

Voetbal Tips van de redactie
15 mrt 2023, 09:00
Bart de Graaf wordt in het vijfmetergebied in zijn rug geduwd door Jasper Verstraten van CSV Apeldoorn.
PUTTEN

Waar menigeen al rekende op penalty’s, zorgde Jeremy Jonker in de tweede minuut van de extra tijd toch nog voor een onverwachte wending. De verdediger van CSV Apeldoorn vond de uiterste hoek waardoor de vierdedivisionist zich plaatste voor de kwartfinale van de districtsbeker en het toernooi er voor SDC Putten op zit: 0-1.

De eersteklasser had het in fases moeilijk, maar kon in grote gedeeltes van wedstrijden ook prima weerstand bieden aan de één niveau hoger acterende Apeldoorners. Zeker na rust had het ook de andere kant op kunnen vallen, maar Giovanni Hiwat miste na balverlies van CSV Apeldoorn een behoorlijke kans en in de corner die daarop volgde kopte Daan W..