De talenten van Jazzdans Orion Putten.
De talenten van Jazzdans Orion Putten. Orion Putten

Prijzen voor dansgroepen Orion Putten tijdens Jazzdansdag in voorbereiding op Nederlands kampioenschap in Rotterdam

6 juni 2023 om 16:00 Sport

PUTTEN Een donkere zaal, grote spotlights, veel gekleurde outfits en een enorm enthousiast publiek. De jaarlijkse Jazzdansdag was weer aangebroken.

Tijdens de Jazzdansdag op zaterdag 3 juni was sporthal de Putter Eng de hele dag afgeladen met toeschouwers en uiteraard de prachtig uitgedoste dansers en danseressen. Deze dag werd georganiseerd door Jazzdans Orion Putten. Uit heel Nederland waren dansgroepen afgereisd naar de Veluwe om deel te nemen. Naast de selectiegroepen mochten ook de recreatiegroepen hun ingestudeerde dans laten zien.

De dag bestond uit drie programma’s: een ochtend-, middag- en avondprogramma. Hierin lieten alle dansgroepen zich van hun beste kant zien. De jury beoordeelde deze dansen en reikte enkele prijzen uit. Jazzdans Orion Putten wist er twee binnen te slepen.

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN

De Jazzdansdag is voor de dansers uit Putten nog maar het topje van de ijsberg. Over drie weken, op 24 juni, staan de geselecteerde groepen van A-, B-, en C-niveau van Jazzdans Orion op de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy in Rotterdam. De kwalificatie op zich is natuurlijk al een prachtige prestatie, maar in Rotterdam worden de echte prijzen pas verdeeld.

EINDDEMO

Voor die groepen gold de Jazzdansdag nog als extra oefening voor de kampioenschappen. De komende tijd gaan de overige groepen van Jazzdans Orion Putten zich voorbereiden op de einddemo die op 1 juli zal plaatsvinden in sporthal De Putter Eng in Putten. Het thema is ‘foute party’ dus dat wordt zeker een vrolijk feestje. Iedereen is van harte uitgenodigd deze einddemo te komen bekijken en het seizoen feestelijk af te sluiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie