Ricky Hansen schudt de hand van Marchel Kamphuis.
Ricky Hansen schudt de hand van Marchel Kamphuis. SDC Putten

SDC Putten versterkt selectie vlak voor start competitie met aanvallende middenvelder

23 augustus 2023 om 08:30 Voetbal

PUTTEN SDC Putten heeft de selectie vlak voor de competitie weten te versterken met een aanvallende middenvelder. De 22-jarige Ricky Hansen sluit per direct aan bij de selectie van trainer Kwadjo Boateng op sportpark Putter Eng.

In eerste instantie kreeg Hansen te horen dat er geen plek voor hem was in de selectie van SDC Putten, maar de club besloot hem twee weken op proef te nemen. In die twee weken wist Hansen de technische staf en technische commissie te overtuigen van zijn kunnen. Nadat Alen Karahasanovic aangaf liever de stap terug naar de O23 te doen met het zicht op speelminuten, besloot hoofd TC Marchel Kamphuis de 22-jarige Hansen alsnog een aanbieding te doen. Beide partijen waren er daarna snel uit.

,,Ik voel me al helemaal thuis in Putten, ik ben prima opgevangen door de spelersgroep en de staf van SDC Putten. Het is prettig om op zo’n mooie accommodatie te trainen en wedstrijden te spelen. Ik kijk uit naar de nieuwe competitie, hoop een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van de ambities van de club en het behalen van de doelstellingen”, zegt de nieuweling op de website van SDC Putten over zijn komst naar de club.

Hansen, woonachtig in Almere, speelde eerder voor Reading in Engeland ten tijde van het hoofdtrainerschap van Jaap Stam. Ook was hij actief in Brazilië. Daarna had Hansen de tricots van HVV Hollandia en Zeeburgia om zijn schouders. Komend seizoen is de aanvallende middenvelder, die ook als links- of rechtsbuiten uit de voeten kan en eerder met Boateng samenwerkte bij het Amsterdamse DWS, dus te bewonderen op sportpark Putter Eng.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie