SDC Putten gaat belangrijke fase in: de tweede helft van de competitie gaat van start - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

SDC Putten gaat belangrijke fase in: de tweede helft van de competitie gaat van start

16 januari 2023 om 16:10 Overig Foto: Aalt van de Kamp
SDC Putten-middenvelder Vincent ter Burg (oranje shirt) in duel met Eef van Riel van v.v. Scherpenzeel.
SDC Putten-middenvelder Vincent ter Burg (oranje shirt) in duel met Eef van Riel van v.v. Scherpenzeel.

PUTTEN SDC Putten start zaterdag de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen ZOB in Zuidoostbeemster. Meteen een wedstrijd met grote belangen tussen de nummers drie en vier van de eerste klasse A. „Het komende blok wedstrijden moeten we goed door zien te komen”, aldus trainer Mark Bakker.

Na drie vrije weken begon de voorbereiding op de tweede helft van de competitie met een trainingsweekend in Maastricht. Bakker keek terug op ‘een goed en leuk trainingskamp’. Afgelopen week speelde SDC Putten twee oefenwedstrijden tegen tegenstanders van niveau. Op dinsdag 10 januari werd in Ermelo met 5-0 verloren van derdedivisionist DVS’33 en..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.