Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de cabaretvoorstelling van Thijs van de Meeberg.
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de cabaretvoorstelling van Thijs van de Meeberg. Annemieke van der Togt

‘Meer dan mogelijk’ door Thijs van de Meeberg speelt in Theater Stroud

26 januari 2023 om 17:00 Overig

PUTTEN Theater Stroud presenteert op zaterdag 4 februari Thijs van de Meeberg met zijn cabaretvoorstelling Meer dan mogelijk.

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat. 

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. Thijs wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Die kwaliteit komt ook zeker tot uiting in “Meer dan Mogelijk”.  

De Theaterkrant schreef hierover: ,,De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.”

De voorstelling van 4 februari begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis) of een borrelarrangement.

Thijs van de Meeberg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie