Afbeelding
Foto door Elina Fairytale via Pexels

Maak jouw Puttens kerstfeest bijzonder

15 december 2022 om 07:20 Partnercontent

Het is de maand waar velen zich op verheugen: veel eten, veel gezelligheid en veel warmte in een maand waarin het eigenlijk hartstikke koud is. Vier jij Kerst met je familie dit jaar bij jou thuis in Putten? Maak jouw kerstfeest extra bijzonder. Benieuwd hoe? Met onderstaande tips kom je al een eind.

1.  Maak een goede planning

Een goede planning is het halve werk. Bepaal op tijd wat je gaat maken voor het kerstdiner. Maak je alles zelf? Of verdeel je de verschillende gangen? Goed om dit duidelijk af te stemmen. Zorg ook dat je op tijd alle ingrediënten koopt om te voorkomen dat jouw benodigdheden ineens niet meer op voorraad zijn. Dat is natuurlijk zonde. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende tijd hebt om alle gerechten en de setting gereed te maken. Kortom: een goed kerstdiner vergt de juiste voorbereiding.

2.  Creëer een sfeervolle setting

De tafel is het middelpunt van elk kerstdiner. Zorg voor een sfeervolle setting door de tafel met mooi servies, kaarsjes en bloemen te decoreren. Vergeet ook de stoelen niet! Een belangrijk detail zijn stoelwielen of stoel viltjes onder de poten van de stoel, zodat ze niet wegglijden bij het inschuiven.

3.  Kies het juiste menu

Een succesvol kerstdiner begint met een goed menu. Het is belangrijk om te overleggen met iedereen wat er op tafel komt te staan en of er allergieën of dieetwensen zijn. Op die manier weet je precies wat je moet maken en kun je iedereen iets laten eten waar ze van genieten. Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met de smaak van je gasten. Kies gerechten die iedereen lekker vindt, zodat iedereen met een volle maag naar huis gaat.

Alvast een prettig kerstfeest!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie