Kindervoorstellingen in open lucht op landgoed Schovenhorst - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Kindervoorstellingen in open lucht op landgoed Schovenhorst

7 jul, 11:00 Podiumkunsten Theater Terra
Afbeelding

PUTTEN Brasserie Schovenhorst brengt deze zomer twee kindervoorstellingen op de planken in de open lucht. Op zondag 18 juli is de kick-off met ‘Kikker zingt en leest voor’. In augustus is een voorstelling over Dikkie Dik te zien.

Initiatiefnemers voor de voorstellingen zijn theatermaker Lianne Bloemen en Daan Bos, uitbater van de brasserie. Bloemen: ,,Ik ben als freelancer werkzaam in de culturele sector. Toen ik nog in Amsterdam woonde was ik daar actief met het opzetten van kindertheatervoorstellingen.” Inmiddels is Bloemen verhuisd naar Ermelo en besloot ze om zich heen te gaan kijken wat er op het gebied van kindertheater en evenementen gebeurt. Bloemen: ,,Ik kwam in contact met Daan en al vrij snel bedachten we dat we twee kindertheatervoostellingen konden organiseren.” 

‘Kikker zingt en leest voor’ en ‘Dikkie Dik’ zijn in haar ogen ideale voorstellingen voor bij De Werkstee op landgoed Schovenhorst. 

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.