The Workfloor
The Workfloor The Workfloor

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei én Amersfoort organiseren samen een netwerkdiner

22 augustus 2023 om 09:05 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is op donderdag 7 september te gast bij Marloes van The Work Floor. Een hele toepasselijke locatie, een flexplek voor ondernemers, gevestigd aan de Ampèrestraat in Nijkerk. En dit keer organiseren de vestigingen Veluwse Vallei en Amersfoort samen het netwerkdiner. Nóg meer nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken. De opzet van de avond is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

 

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners, waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Bites & Business Veluwse Vallei of Amersfoort hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events. Coördinatoren Myra, Frances (van Veluwse Vallei) en Marianne, Vera (van Amersfoort) ontmoeten je graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl, amersfoort@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie