Op en naast het veld plezier bij de vrouwen- en meidenafdeling van SDC Putten
Op en naast het veld plezier bij de vrouwen- en meidenafdeling van SDC Putten MO17-1

Kennis maken met meiden SDC Putten

15 april 2022 om 09:25 Voetbal

PUTTEN Bij SDC Putten zijn in de maanden april en mei open trainingen bij de vrouwen- en meidenafdeling. Dé kans om een aantal keren gratis mee te trainen en te ontdekken of SDC Putten jouw club is. 

Technisch coördinator Angela Timmer nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen: ,,We kijken uit naar veel aanmeldingen. Het is een super leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met toekomstige teamgenoten en de club.”

PROBEREN WAARD De open trainingen zijn in het leven geroepen om geïnteresseerden vrouwen en meisjes de kans te geven om het gewoon een keer te proberen bij SDC Putten: ,,Uiteraard kun je elk moment in het seizoen een keer mee trainen, maar soms is een duwtje in de rug fijn om echt de stap te zetten. Ik kan mij voorstellen dat er meiden zijn die altijd al een keer mee wilden trainen, maar het kwam er telkens niet van. Dit is het moment om het alsnog een keer te proberen. Ik beloof je, het is het proberen waard’’, vertelt Angela met een grote glimlach.

OP EN NAAST HET VELD PLEZIER Door corona hebben voetballers ervaren hoe het is om tijdelijk niet te voetballen. Dat heeft er voor gezorgd dat een aantal speelsters zijn gestopt vertelt Angela: ,,Dat is natuurlijk jammer, maar ik kijk graag vooruit. Het is niet alleen belangrijk dat speelsters op het veld plezier hebben, maar ook daarnaast. Nu er geen maatregelen meer zijn is er weer ruimte om activiteiten te organiseren. Daar willen we ons volgend seizoen meer op focussen. Dan kiezen speelsters niet alleen voor het voetbal, maar ook voor het sociale aspect en dat is belangrijk bij een club als SDC Putten.”

RUIMTE VOOR ALLE LEEFTIJDEN Bij SDC Putten zijn momenteel twee vrouwenteams en drie meisjesteams: ,,We hebben Vrouwen 1, Vrouwen 2 (samenwerking met Rood Wit’58 VR1), MO19-1, MO17-1 en MO15-1. Daarnaast kijken we momenteel of er volgend seizoen voldoende speelsters zijn voor een MO13-1 en een minicompetitie met een belofteteam. Naast de vrouwen- en meidenteams zijn er ook meisjes actief in jongensteams. Concluderend is jong en oud welkom om gezellig mee te trainen.’’

AANMELDEN De trainingen van de teams van de vrouwen- en meidenafdeling zijn op maandag- en woensdagavond. 

Interesse om een keer aan te sluiten? Of graag eerst meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar 

angela-degraaf@hotmail.com

of bel of Whatsapp naar 06-42792854.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie