Rood-Wit aanval in de opbouw.
Rood-Wit aanval in de opbouw. tvbloeme

Rood-Wit’58 klaar voor topper tegen Fortissimo na winst bij CVV Redichem in Heelsum

6 maart 2023 om 20:23 Voetbal

PUTTEN Rood-Wit’58 heeft zaterdag gedaan wat het moest doen, namelijk de drie punten veilig stellen in de aanloop naar de volgende wedstrijd, de klapper op sportpark De Eendracht aan staande zaterdag tegen Fortissimo, de koploper met één punt voorsprong op de Puttenaren.

Zaterdag was Rood-Wit’58 te gast op sportpark Wilhelmina bij CVV Redichem in Heelsum. Rood-Wit’58 nam gelijk het spel in handen en uit een aanval over rechts was het Stefan Bos die al in de 5e minuut de 0-1 binnen wist te schieten.

Rood-Wit’58 had weliswaar veel balbezit maar kon de eerste helft de wedstrijd niet in het slot gooien waardoor CVV Redichem nog steeds in een goed resultaat bleef geloven.

EINDSTAND

De tweede helft begon net zoals de eerste helft, en ook nu scoorde Rood-Wit’58 een snelle goal. Ditmaal was het Gerwin van Nieuwenhuizen die uit een corner van Daniël Gerritsen prima binnen kopte en even later was het Jop van Eijden die een vrije trap van Giovanni Vermeulen binnen wist te tikken en daarmee kwam de 0-3 eindstand op het scorebord.

DEGELIJK

Trainer Ramazan Pinarbasi: ,,Een degelijke wedstrijd en we hebben weinig tot niets weggegeven. Het dramatische veld maakte onze opdracht wel wat lastiger, maar we begonnen goed en wisten gelukkig snel te scoren. In het begin van de tweede helft speelden wij erg sterk met veel diepgang en scoorden wij twee keer uit een dood spelmoment. In het laatste half uur hebben wij nog vier keer kunnen wisselen. Wij verheugen ons erg op de topper van komende zaterdag tegen Fortissimo.”