Gerwin van Nieuwenhuizen gehuldigd voor zijn 300ste wedstrijd
Gerwin van Nieuwenhuizen gehuldigd voor zijn 300ste wedstrijd tvbloeme

Rood-Wit’58 wint met 5-1 simpel van staartclub Ede/Victoria

13 februari 2023 om 17:25 Overig

PUTTEN Rood-Wit’58 begon gefocust aan de wedstrijd met als resultaat dat de wedstrijd al voor rust beslist was.

Door de nederlaag van Harskamp tegen SDS’55 heeft Rood-Wit’58 de tweede plaats achter koploper Fortissimo nu steviger in handen.

Voor aanvang van de wedstrijd werd Gerwin van Nieuwenhuizen gehuldigd voor het spelen van zijn 300e wedstrijd in Rood-Wit 1. Gerwin maakte het feest compleet door deze wedstrijd tweemaal te scoren.

Op Sportpark De Eendracht was Rood-Wit’58 vanaf de aftrap direct al gevaarlijk en slechts door een hoekschop weg te geven kon Ede/Victoria een doelpunt te voorkomen. In de vijfde minuut kon de doelman een hard schot van Marijn van Meerveld nog net tegenhouden maar kon Gerwin van Nieuwehuizen de bal alsnog binnen schieten, 1-0.  Vijf minuten later werd op links de bal door Daniël Gerritsen goed voorgegeven waar Jop van Eijden over de bal heen stapte en Giovanni Vermeulen de bal prima binnenschoot, 2-0. Net voor het half uur kreeg Jop van Eijden de bal diep toegespeeld en zijn schot kwam in de rebound bij Giovanni Vermeulen  die de bal laag in de hoek binnenschoot, 3-0. Nog voor rust stond Gerwin van Nieuwenhuizen op de goede plaats om zijn 2e en de 4-0 binnen te tikken.

De tweede helft was zo een formaliteit geworden, Jop van Eijden scoorde met een hard schot de 5-0 binnen en Ede/Victoria scoorde de bekende eretreffer, 5-1

Trainer Ramazan Pinarbasi: ,,Natuurlijk moeten we tevreden zijn met deze overwinning. Ons doel was om snel te scoren, dat is gelukt. In de eerste helft hebben we de score mooi uit kunnen breiden, in de tweede helft waren we helaas wat minder efficiënt al kregen we in ieder geval genoeg kansen. De tegengoal was wel een smetje, maar het was ook een mooie wedstrijd om de wisselspelers minuten te geven. Wel jammer dat we nu twee weken geen competitie hebben, 25 februari oefenen we tegen Zeewolde.”

Rood-Wit 58 speelt pas op 4 maart de volgende competitiewedstrijd uit tegen Redichem.

Rood-Wit scoort 1-0
Rood-Wit scoort 2-0