Sabir Achefay was bij alle Puttense doelpunten betrokken.
Sabir Achefay was bij alle Puttense doelpunten betrokken. Foto: Aalt van de Kamp

SDC Putten te sterk voor De Bataven

24 september 2023 om 15:02 Voetbal

PUTTEN SDC Putten is de competitie gestart met een 0-3 uitzege op De Bataven. Kort na rust was de overwinning in de knip voor de ploeg van Kwadjo Boateng.

“We zijn er ontzettend blij mee gelet op de omstandigheden. We speelden op gras, wat een goed veld was maar doordat het nat was, kon elke misstap op het middenveld of achterin een vervelend moment opleveren. Maar door een schot te blokken of een bal van de lijn te halen zag je dat iedereen bezig was om de nul te houden. Dat is voor de tweede keer gelukt”, aldus Boateng.

Na een klein kwartier werd Noevel Kasmi diep gestuurd door Sabir Achefay en rondde de aanval af. Daarna had SDC Putten volgens Boateng moeite om te anticiperen op de diepteballen van De Bataven en had keeper Thodorie Velanas een cruciale redding in huis. Kort voor rust scoorde Sabir Achefay op aangeven van Saber Charif de 0-2.

Toen SDC Putten kort na rust ook de 0-3 scoorde, doordat Ricky Hansen een rebound benutte na een kopbal van Achefay uit een voorzet, was het duel vroegtijdig beslist.

Eerste klasse G: De Bataven - SDC Putten 0-3 (0-2). 13. Noevel Kasmi 0-1, 45. Sabir Achefay 0-2, 49. Ricky Hansen 0-3.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie